a
M

PLATSEN KARLSKRONA

Mina sidor

Självservice

Lättläst

Kontakt

Flytta till Karlskrona

Mölletorp – närhet och natur

Med naturen som närmsta granne och all service du behöver i närheten. Hemtrevliga kvarter och grönskande miljöer. Välkommen till Mölletorp, ett nytt bostadsområde – på landet, fast ändå inte.
Mölletorp är ett helt nytt bostadsområde i Karlskrona, perfekt för dig som både gillar att ha nära till bekvämligheter och till natur och friluftsliv. Här planeras för 300 nya bostäder och det finns plats för både radhus, kedjehus och flerbostadshus.

Området ligger mindre än en mil norr om Karlskrona centrum och gränsar till bostadsområdena Spandelstorp och Hässlegården. I utvecklingen planeras det både för bostäder, förskola, skola, service och grönområden som knyter ihop det nya bostadsområdet med de befintliga.
Den första etappen med radhus och kedjehus byggs av BoKlok och har planerad inflyttning under våren 2024.

Här kan du läsa mer om BoKlok Ofelia

Här kan du läsa mer om hur Karlskrona växer och utvecklas

Pottholmen – ny grön stadsdel

Så nära vattnet som det bara går. Ett stenkast till centrum. Ett par tramp med cykeln till kommunikationer till resten av världen. Några strosande steg till allt du behöver. Välkommen till Pottholmen, en ny stadsdel i Karlskrona.

Pottholmen är den nya stadsdelen i Karlskrona där flera hus, med omkring 220 lägenheter totalt, är klara. Ytterligare två kvarter, med tre hus med totalt runt 60 lägenheter, håller på att växa fram. Här kan du njuta av havsutsikt sju våningar upp i Karlskronas nya landmärke. Eller varför inte äta fredagsmyset i kvällssolen på kvarterskrogen.
Det nya kvarteret innehåller också plats för flera olika verksamheter och ett innovativt mobilitetshus med cykelparkering, parkeringshus och en bastu med utsikt över staden och havet.

Här kan du läsa mer om Pottholmen

Här kan du läsa mer om hur Karlskrona växer och utvecklas

Jobba i Karlskrona

Plugga i Karlskrona

Företagande i Karlskrona

Lev din dröm.