a
M

PLATSEN KARLSKRONA

Mina sidor

Självservice

Lättläst

Kontakt

Jobba i Karlskrona

Dynapac

Dynapac, Skandinaviens största tillverkare av anläggningsmaskiner, har sitt huvudkontor i Karlskrona. Här finns goda möjligheter till jobb för dig som är tekniskt utbildad, du som vill arbeta som montör och inte minst för dig som är ingenjör.

På Dynapac, precis som inom hela branschen, sker en ständig utveckling, exempelvis av maskiner som drivs av el.
I Karlskrona arbetar medarbetarna på olika avdelningar nära varandra i hela produktionskedjan, för att säkerställa högsta kvalitet på maskinerna.

Ingenjörerna följer hela processen till färdig produkt och vistas mycket i fabrikerna för att kollegorna ska ha tät kontakt.
Här är gemenskapen och samarbetet viktigt och något som prioriteras av de anställda.

För många som jobbar på Dynapac är möjligheterna stora att få arbeta i andra länder. Även på kontoret i Karlskrona finns en blandning av nationaliteter. Här finns också goda möjligheter för yngre personer att ta ett ordentligt steg uppåt i karriären. Företaget rekryterar till exempel nya medarbetare direkt från gymnasieskolors fordonstekniska program.

På Dynapac i Karlskrona finns samtidigt stora utvecklingsmöjligheter internt och chanser att testa nya utmaningar och göra karriär hos samma, trygga arbetsgivare.
Allt som händer i och runt Dynapacs produkter går att uppleva i World of Dynapac – företagets alldeles egna VR-universum som byggs upp kontinuerligt. Genom VR-glasögon får kunder se hur förarmiljöer, funktioner och komponenter ser ut på insidan samt även kompletta arbetsplatser – vilket är en styrka på många sätt – inte minst för Dynapacs säljare.

Relationen med kunden är viktig för alla och som anställd får du återkommande ta del av nya berättelser om hur kunder upplever både samarbetet och maskinerna de köpt.

På Dynapac blir du en del av en större gemenskap, i ett företag vars produkter är kända för sin höga kvalitet och där kunderna finns i hela världen.

Länk till Dynapacs hemsida

Plugga i Karlskrona

Flytta till Karlskrona

Företagande i Karlskrona