a
M

PLATSEN KARLSKRONA

Mina sidor

Självservice

Lättläst

Kontakt

Jobba i Karlskrona

Marinbasen i Karlskrona

Inom Försvarsmakten finns många karriärvägar. Du kan arbeta som soldat, sjöman, officer eller civil. Du kan också gå med i Hemvärnet eller jobba deltid. Oavsett hur du engagerar dig kommer du att göra skillnad för Sverige.

Marinbasens övergripande uppgift är att stödja de marina förbanden med bland annat logistik i form av transporter, basering, bevakning och sjukvård, både hemma och utomlands. Marinbasen har sitt huvudsäte i Karlskrona, men bedriver verksamhet där behov finns, exempelvis i Berga/Muskö, söder om Stockholm och i Göteborg. Andra stora uppgifter för Marinbasen är övervakning av Sveriges 2 700 kilometer långa kust med territorialhav.

Varje dag och varje timme gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv, både i stort och smått, och både på hemmaplan och runt om i världen.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Förutsättningarna för intern karriärrörlighet är goda.

Här läser du mer om hur det är att jobba i Försvarsmakten och hittar lediga jobb.

Länk till Försvarsmakten

Bild på marinbasens militärbåt på havet utanför Karlskrona
Bild på ubåt som syns ovanför vattenytan i havet för Karlskrona

Plugga i Karlskrona

Flytta till Karlskrona

Företagande i Karlskrona