a
M

PLATSEN KARLSKRONA

Mina sidor

Självservice

Lättläst

Kontakt

Jobba i Karlskrona

Ericsson

Forma din egen karriär
Din karriär på Ericsson handlar om dig, din kompetens, erfarenhet och din framtidsplan.
Här får du hjälp att utvecklas och ges möjlighet att fatta beslut. Teamarbete är ett nyckelord och du är aldrig ensam.
Ericsson är Sveriges största arbetsgivare av ingenjörer och varje år tar vi emot cirka 400 studenter som sommarjobbar och 200 studenter skriver sitt examensjobb hos oss varje år.
Gör dig redo att planera dina drömmars karriär så att du kan vara den som är med och formar framtiden!

Ericsson är en av världens ledande leverantörer av informations- och kommunikationsteknologi till mobiloperatörer.
Här utvecklas och levereras spjutspetsteknologi för telekommunikation och Ericsson är teknikledande inom den femte generationens mobilnät, 5G.


Skapa framtiden
Att arbeta på Ericsson innebär att du får vara med och forma framtiden. Ericsson är teknikföretaget som skapade den mobila världen som kopplade ihop människor och som jobbar med visionen – en obegränsad uppkopplad värld.

Spännande roller i Karlskrona
På kontoret i Karlskrona utvecklas mjukvara som gör det möjligt för mobiloperatörer att skapa nya funktioner och tjänster för oss användare. Tillsammans driver teamen i Karlskrona utvecklingen inom många spännande områden som till exempel 5G, Artificiell intelligens och moln-teknologier.
Här jobbar man med hela kedjan, från kundkrav till installation och support i operatörens nät, därför erbjuds många olika och omväxlande roller.

Flytta gränser
Hos Ericsson får du chansen att använda dina färdigheter och din fantasi för att flytta gränserna för vad som är möjligt. Tillsammans skapas nya lösningar på några av världens tuffaste problem.
Om du gillar lagarbete och vill vara i teknologins framkant är Ericsson rätt plats för dig. Framtiden kommer innebära nya generationer mobilnät, miljarder nya prylar kommer vara uppkopplade och artificiell intelligens (AI) kommer att vara centralt i vår värld. Ericsson kommer såklart att vara med på den resan in i framtiden.

Följ med du också!

Jobba på Ericsson i Karlskrona

Plugga i Karlskrona

Flytta till Karlskrona

Företagande i Karlskrona